Unterkünfte in Filzmoos

UNVERBINDLICHE ANFRAGE

Anreise

Top-Lage in Filzmoos Hotel Hanneshof Ballonwochen in Filzmoos

Počitnice v hotelu Hanneshof s 4 zvezdicami

v Filzmoosu v Avstriji


Uživajte že od prvega trenutka dalje v svojem wellness dopustu v Filzmoosu ob vznožju gore Bischofsmütze in se pustite razvajati od glave do peta. Hotel Hanneshof s štirimi zvezdicami obljublja dobro počutje tako za telo kot za dušo.

Hotel Hanneshof s štirimi zvezdicami se nahaja prav v centru Filzmossa, romantične gorske vasice v osrčju Avstrije. Odkrijte sapo jemajoče naravno kuliso ob vznožju gore Bischofsmütze.

Preživite svoj zimski dopust v hotelu s štirimi zvezdicami Hanneshof v Filzmoosu, sredi smučarskega središča Ski amadé. Samo približno 200 metrov od hotela se nahaja družinsko smučarsko območje Filzmoos, ki je del največjega smučarskega sklopa Ski amadé . To smučarsko področje je odličen namig za tiste, ki želijo uživati ter za smučarske navdušence.

Poleti wellness hotel Hanneshof ni samo idealna izhodiščna točka za pohode vseh težavnostnih stopenj po kot slika lepem gorskem svetu avstrijske zvezne dežele Salzburg, ampak tudi kot naročen za številne druge aktivnosti kot so jahanje, gorsko kolesarjenje, golf itd. V bližnji okolici najdete številne izletne točke, vredne ogleda, zaradi katerih bo vaš poletni dopust v hotelu Hanneshof v Filzmoosu tako pester.

 


 

Uživanje z vsemi čuti

V naši restavraciji vas bomo razvajali z izjemnimi kulinaričnimi variacijami, osebno gostoljubnostjo in ambientom, polnim stila. Velikopotezni wellness prostor z obširno ponudbo kozmetike in masaž vas vabi k sprostitvi.

Neprisiljena oskrba, družabna omizja, popolnoma prenovljene sobe, apartmaji in suite, centralna lega in sanjska okolica ter čudovita narava – vse to so razlogi, zaradi katerih je Hanneshof oaza dobrega počutja.