Unterkünfte in Filzmoos

UNVERBINDLICHE ANFRAGE

Anreise

Top-Lage in Filzmoos Hotel Hanneshof Ballonwochen in Filzmoos

Nyaralás az ausztriai Filzmoos-ban található

4-csillagos Hotel Hanneshof –ban


Élvezze az első pillanattól kezdve wellness-nyaralását Filzmoos-ban a Bischofsmütze lábainál, és engedje, hogy tetőtől talpig kényeztessük. A négy-csillagos-Hotel Hanneshof kellemes közérzetet biztosít testnek, léleknek egyaránt.

A 4-csillagos Hotel Hanneshof közvetlenül Filzmoos központjában található, a romantikus hegyi faluban, Ausztria szívében. Fedezze fel a Bischofsmütze lábainál elterülő lélegzetelállító természetet.

Töltse téli szabadságát a 4 csillagos Hotel Hanneshof-ban Filzmoos-ban, a Ski amadé közepén. A hoteltől csupán kb. 200 méterre található Filzmoos családi síparadicsoma, amely Ausztria legnagyobb síszövetségének a Ski amadé-nak szintén része. A síparadicsom a síelésre vágyók, és hó-kedvelők abszolút titkos tippe.

A nyári wellness hotel Hanneshof nemcsak minden nehézségi fokú, Salzburg festői hegyi tájain átvezető kirándulás ideális kiindulási pontja lehet, hanem sok további tevékenységhez is tökéletes, mint pl. lovaglás, Mountain bike-ozás, golfozás, és még sok egyéb. A közvetlen közelben számos megtekintésre méltó kirándulási célpontot találhat, melyek változatossá teszik nyári szabadságát a Filzmoos-i Hotel Hanneshof-ban.

 


 

Élvezet minden érzékszervének

Éttermünkben kiváló kulináris élvezetekkel, személyre szóló vendégszeretettel, és stílusos légkörrel kényeztetjük. A nagyszabású wellness-részleg komplex kozmetikai- és masszázs-kínálatával kikapcsolódásra csábít.

Fesztelen ellátás, barátságos környezet, teljesen felújított szobák, apartmanok és lakosztályok, a központi fekvés és a mesés környezet valamint a csodás természet Hanneshof-ot a kellemes közérzet valódi oázisává varázsolja.