Unterkünfte in Filzmoos

UNVERBINDLICHE ANFRAGE

Anreise

Top-Lage in Filzmoos Hotel Hanneshof Ballonwochen in Filzmoos

Ferie i det 4-stjernede hotel Hanneshof i Filzmoos, Østrig


Wellness-ferie i Filzmoos ved foden af Bischofsmütze er nydelse fra første til sidst og forkælelse fra top til tå. Det fire-stjernede hotel Hanneshof giver dig velvære for krop og sjæl og er dermed det perfekte sted til en afslappende ferie.

Det 4-stjernede hotel Hanneshof ligger lige i centrum af Filzmoos, den romantiske bjerglandsby midt i Østrig. Ved foden af Bischofsmütze venter dig en vidunderlig ferie omgivet af den mest fantastiske natur.

Tag på vinterferie i det 4-stjernede hotel Hanneshof i Filzmoos midt i Ski amadé. Ca. 200 meter fra hotellet ligger familieskiområdet Filzmoos, som også er del af Østrigs største skiforbund Ski amadé. Skiområdet er et nyt og hidtil ukendt område for folk, der vil nyde livet og den smukke sne.

Om sommeren er wellnesshotellet Hanneshof det ideelle udgangspunkt for vandreture af alle sværhedsgrader gennem det maleriske bjerglandskab i Salzburger Land, og samtidig ligger det perfekt for mange andre aktiviteter som ridning, mountainbike, golf mm. Lige i nærheden findes mange spændende udflugtsmål, som gør din sommerferie i Hotel Hanneshof i Filzmoos til en afvekslende oplevelse.

 


 

Nyd med alle sanser

Vi forkæler dig i vores restaurant med fremragende kulinariske specialiteter, personlig betjening og stilfulde omgivelser. Det store wellnessområde frister med et omfattende udvalg af kosmetik- og massagetilbud og indbyder til afslapning og afspænding.

Det venlige servicepersonale, den uhøjtidelige stemning, de helt nyinstandsatte værelser, apartments og suiter, den centrale placering og de fantastiske omgivelser samt den vidunderlige natur gør Hanneshof til en oase af velvære.