Unterkünfte in Filzmoos

UNVERBINDLICHE ANFRAGE

Anreise

Top-Lage in Filzmoos Hotel Hanneshof Ballonwochen in Filzmoos

Dopust v hotelu Bischofsmütze v Filzmoosu v osrčju Avstrije


Naš hotel s štirimi zvezdicami Bischofsmütze leži v samem osrčju Filzmossa. Tu se odpira eno najlepših pohodniških področij avstrijske zvezne dežele Salzburg, pozimi pa čudovito družinsko smučarsko območje Filzmoos v sklopu zveze Ski amadé.

"Doma in hkrati na dopustu" – temu se reče kakovost, udobje, narava, mir, športna aktivnost, zdravje in lepota! Udobne sobe, hotelski bar in vabljivi prostori skrbijo za stilski in harmonični ambient, v katerem se počutite kot doma – čeprav v resnici z zaokroženim programom razvajanja dopust preživljate v Filzmoosu.

 


 

Smučarski dopust v smučarskem središču Filzmoos v Ski amadéju

Poleg odličnih in pestrih smučarskih prog boste pozimi v Filzmoosu našli še veliko več: čudovito panoramo, romantično pokrajino in svež gorski zrak, veliko zimskih pohodniških poti za udobne ali bolj športne sprehode, 12 km višinskih smučarskih tekaških prog in proge za drsanje na Rossbrandu (1.770 m) kot tudi smučarske tekaške proge v dolini, osvetljeno sankališče, vožnje z vprežnimi sanmi in kočijami, rustikalne koče in še veliko več.

 

Poletni dopust v pohodniškem raju Filzmoos

Užitkov polna sprostitev na sončni strani kraja. V skrbno urejeni naravi so v osrčju avstrijske zvezne dežele Salzburg pohodnikom na voljo skoraj neskončne možnosti za pohodništvo. Odkrijte čudovito alpsko panoramo, dihajte čisti gorski zrak in uživajte v sočnih in zelenih poletnih travnikih!

 

V Filzmoosu se nahaja prostočasni park z notranjimi in zunanjimi bazeni, savno in solarijem, otroškimi igrali, zunanjo plezalno steno in še mnogimi ostalimi stvarmi. Pri tem je na voljo še mnogo zanimivih izletniških ciljev znotraj in v okolici Filzmoosa. Zaradi navedenega ponuja poletni dopust v osrčju zvezne dežele Salzburg raznoliko zadovoljstvo.

 

Bischofsmütze de luxe

Poleti 2012 smo naš hotel s štirimi zvezdicami Bischofsmütze razširili za "de luxe" oddelek. V novi "de luxe" hiši je na razpolago še dodaten košček udobja več in veliko malih podrobnosti za Vaš "de luxe dopust" – v pravem pomenu besede.