Unterkünfte in Filzmoos

UNVERBINDLICHE ANFRAGE

Anreise

Top-Lage in Filzmoos Hotel Hanneshof Ballonwochen in Filzmoos

Nyaralás a Hotel Bischofsmütze-ben Filzmoos-ban

Ausztria szívében


4 csillagos szállodánk, a Hotel Bischofsmütze Filzmoos szívében fekszik. Innen nyílik kiváló kirándulási lehetőség az egyik legnagyobb és legszebb salzburgi vidéken, és télen a csodálatos Filzmoos-i családi síelés a Ski amadé-ban.

"Nyaraláson, és mégis otthon" – ez a következőket jelenti: minőség, kényelem, természet, nyugalom, aktív sport, egészség és szépség! Barátságos szobák, a hotel bárja és hívogató helyiségek, melyek mind-mind stílust, és harmóniát árasztanak, és úgy érezheti magát, mintha otthon lenne – persze egy komplex- kényeztetési programmal kiegészítve Filzmoos-i nyaralása során.

 


 

Síelés Filzmoos családi síparadicsomában és Ski amadé-ban

A szuper és változatos sípályák mellett Filzmoos-ban télen ennél sokkal több vár Önre: csodás panoráma, romantikus táj, és friss hegyi levegő, számos téli túra útvonal a kényelmes, vagy sportos sétákhoz, 12 km hosszú sífutópálya és Skating szakasz Rossbrand-nál (1.770 m) valamint sífutópálya a völgyben, megvilágított szánkópálya, lovasszán és lovaskocsi, valódi hütték és még sok egyéb.

 

Nyaralás Filzmoos túraparadicsomában

Élménydús kikapcsolódás az élet napos oldalán. A túrázók a gondosan elzárt természetben, Salzburg tartomány szívében végtelen túrázási lehetőségre lelnek. Fedezze fel a csodálatos Alpesi panorámát, szippantson bele a csodás hegyi levegőbe, és élvezze a dús zöld réteket nyáron!

 

Filzmoos-ban egy szabadidőspark is található belső- és külső medencével, szaunával & szoláriummal, gyermek játszótérrel, egy kültéri-mászófallal és még sok egyébbel. Ráadásul sok érdekes kirándulási célponttal szolgál Filzmoos-ban és környékén. Így a nyaralás itt, Salzburg tartomány szívében változatos élménnyé válik.

 

Bischofsmütze de luxe

2012 nyarán 4 csillagos szállodánkat, a Hotel Bischofsmütze-t "de luxe"-részt kibővítettük. Az új "de luxe"-ház még egy adag kényelemmel szolgál, valamint sok olyan kis részlettel, amelyek hozzájárulnak a szó szerinti "de luxe“ azaz luxus nyaraláshoz.