Unterkünfte in Filzmoos

UNVERBINDLICHE ANFRAGE

Anreise

Top-Lage in Filzmoos Hotel Hanneshof Ballonwochen in Filzmoos

Ferie i hotel Bischofsmütze i Filzmoos i centrum af Østrig


Vores 4-stjernede hotel Bischofsmütze ligger midt i Filzmoos. Herfra er der adgang til et af de største og smukkeste vandreområder i Salzburger Land og om vinteren til det skønne familieskiområde Filzmoos i Ski amadé.

"Hjemme og dog på ferie" - det betyder kvalitet, komfort, natur, hvile, aktiv sport, godt helbred og skønhed! De hyggelige værelser, hotelbaren og de indbydende lokaler giver et miljø med stil og harmoni og får alle til at føle sig hjemme – suppleret med et omfattende forkælelsesprogram på ferien i Filzmoos.

 


 

Skiferie i familieskiområdet Filzmoos og i Ski amadé

Ud over de fantastiske og afvekslingsrige skipister er der mange flere muligheder om vinteren i Filzmoos: En herlig panoramaudsigt, romantiske landskaber og frisk bjergluft, mange vintervandreveje til hyggelige og sportsligt krævende spadsereture, 12 km højdeløjper og skatingstrækninger ved Rossbrand (1.770 m) samt løjper i dalen, en oplyst naturkælkebane, hesteslædeture og hestevognsture, hyggelige hytter og meget mere.

 

Sommerferie i vandreparadiset Filzmoos

Afslapning kombineret med velvære på byens solside. I den smukkeste natur finder vandreentusiasterne endeløse vandremuligheder midt i Salzburger Land. Oplev det fantastiske alpepanorama, tag en dyb indånding og snus til den herlige bjergluft, og oplev de saftige, grønne enge om sommeren!

 

I Filzmoos ligger der en fritidspark med indendørs og udendørs svømmebassiner, sauna & solarium, legeinstallationer til børn, en outdoor-klatrevæg og meget mere. Endvidere er der mange interessante udflugtsmål i og omrking Filzmoos. Sommerferien i centrum af Salzburgerland er derfor en afvekslende fornøjelse.

 

Bischofsmütze de luxe

I løbet af sommeren 2012 er vores 4-stjernede hotel Bischofsmütze blevet udvidet med en "de luxe"-afdeling. I det nye "de luxe" -hus finder du flere bekvemmeligheder og mange små fine detaljer, som tilsammen giver en "ferie de luxe" - i ordets sande betydning.