Unterkünfte in Filzmoos

UNVERBINDLICHE ANFRAGE

Anreise

Top-Lage in Filzmoos Hotel Hanneshof Ballonwochen in Filzmoos

Nyaralók Filzmoos-ban, Salzburg tartományban, Ausztriában


Legyen szó családi, vagy barátokkal töltött nyaralásról az Anneliese, Maier vagy Raika apartmanházaink egyikében töltött idő igazi kikapcsolódást és pihenést jelent.

Az Anneliese apartmanházat teljesen átépítettük. A Rossbrand-ra nyíló közvetlen kilátás, a nyári és téli kirándulás elfeledteti a mindennapokat, és segít belemerülni a nyaralás világába. Ideális fekvésével közvetlenül a Papagenobahn mellett a Filzmoos-i családi síparadicsomban az Anneliese apartmanház egyszerűen tökéletes az Ön számára, ha síelni szeretne. És a legjobb: A fodrászat közvetlenül az Anneliese vendégházban található, és teljesen új külsőt varázsol Önnek.

 


A filzmoos-i Maier vendégházban elhelyezkedő otthonos apartmanok közvetlenül a filzmoos-i síparadicsom völgyállomásának lábánál a sí- és gyakorlópályánál fekszenek. A filzmoos-i apartmanház kényelmére nagy hangsúlyt fektettek: A házban még egy lift, és egy sportbolt is helyet kapott. Az "All for Ski" Sport Stefan sportbolt a vendégeknek újra-és újra vonzó ajánlatokkal kedveskedik.

 


A Raika nyaraló apartmanok közvetlenül Filzmoos falu főterénél találhatóak. A nyár, akárcsak a tél igazi élményt jelent Filzmoos-ban, hiszen a meseszép hegyi falu nemcsak a csodás, és érintetlen természetével varázsolja el az erre látogatókat, hanem számtalan programlehetőségével is.

 


Nyáron Filzmoos Salzburg tartomány hegyei közé beágyazódva ideális kiindulási pont Önnek egy osztrák túrázásra. A virágba boruló legelők , a dús zöld rétek és fent a hegy tetején érződő csend és nyugalom biztosan Önt is elvarázsolja. A Mountainbike-osok is tökéletes túrákat szervezhetnek itt. Vagy kiránduljon el a Filzmooser-i szabadidőparkba (az apartmanházak vendégeinek ingyenes a belépés) amely belső –és külső medencével, gyermekjátszótérrel, kültéri-mászófallal és még sok egyébbel rendelkezik. Filzmoos-ból ráadásul sok élménydús kirándulási célpont gyorsan, és könnyen elérhető.