Unterkünfte in Filzmoos

UNVERBINDLICHE ANFRAGE

Anreise

Top-Lage in Filzmoos Hotel Hanneshof Ballonwochen in Filzmoos

Ferieboliger i Filzmoos i Salzburgerland, Østrig


Ferie i apartmenthusene Anneliese, Maier eller Raika betyder afslapning og godt samvær med familie eller venner.

Apartmenthuset Anneliese er netop blevet helt ombygget. Den direkte udsigt over Rossbrand får dig til at glemme hverdagen på din sommerferie og vinterferie og lader dig dykke ned i den vidunderlige følelse af ferie. Med den ideelle placering lige ved Papagenobanen i familieskiområdet Filzmoos er apartmenthuset Anneliese simpelthen perfekt til din skiferie. Og det allerbedste: Frisøren Schnittstelle har til huse i gæstehuset Anneliese og giver dig gerne et helt nyt look.

 


De hyggelige ferieboliger i gæstehuset Maier i Filzmoos ligger lige ved foden af Filzmoos-skiområdets dalstation og tæt på ski- og øvelsespisten. Komforten i apartmenthuset i Filzmoos har højeste prioritet: Huset har elevator, og sportsforretningen "All for Ski" fra Sport Stefan ligger i huset og giver altid vores gæster attraktive specialtilbud.

 


Ferielejlighederne Raika ligger lige ved Dorfplatz i Filzmoos. Sommer og vinter er Filzmoos en oplevelse i sig selv, for den autentiske bjergby fortryller med den skønne og uberørte natur og giver samtidig mulighed for mange spændende aktiviteter.

 


Om sommeren er Filzmoos det ideelle udgangspunkt for en vandreferie i Østrig på grund af beliggenheden midt i bjergene i Salzburger Land. De blomstrende enge, de saftige grønne marker, stilheden oppe på bjerget – Filzmoos er ganske enkelt en fortryllende oplevelse. Mountainbikere finder også de perfekte ture her. Eller du kan tage på udflugt til Filzmoos Fritidspark (gratis adgang for gæsterne i apartmenthusene) med indendørs og udendørs svømmebassiner, legeinstallationer, outdoor-klatrevæg og meget mere. Endvidere kan mange spændende udflugtsmål nås hurtigt og nemt fra Filzmoos.