Unterkünfte in Filzmoos

UNVERBINDLICHE ANFRAGE

Anreise

Top-Lage in Filzmoos Hotel Hanneshof Ballonwochen in Filzmoos

Počitniška stanovanja v Filzmoosu v avstrijski zvezni deželi Salzburg


Dopust v eni od naših apartmajskih hiš Anneliese, Maier ali Raika pomeni sprostitev in razvedrilo z družino ali s prijatelji.

Počitniška hiša Anneliese je popolnoma na novo adaptirana. Neposredni pogled na Rossbrand Vam omogoča, da med svojim poletnim ali zimskim dopustom pozabite na vsakdanjik in se potopite v svoj počitniški svet. S svojo idealno lego neposredno ob Papageno progi v družinskem smučarskem središču Filzmoos je apartmajska hiša Anneliese popolna za vaš smučarski dopust. In najboljše: frizerski salon Schnittstelle se nahaja neposredno v hiši za goste Anneliese in vam z veseljem omogoči nov izgled.

 


Udobna počitniška stanovanja v hiši za goste Maier v Filzmoosu se nahajajo neposredno ob vznožju spodnje postaje smučarskega središča v Filzmoosu ter tik ob smučarski progi in progi za učenje. Udobju je v apartmajski hiši v Filzmoosu posvečena posebna pozornost: v hiši je vgrajeno celó osebno dvigalo, športna trgovina "All for Ski" pod okriljem Sport Stefana pa se nahaja neposredno v hiši in zagotavlja našim gostom vedno nove privlačne ponudbe.

 


Počitniški apartmaji Raika se nahajajo neposredno ob vaškem trgu Filzmoosa. Tako poleti kot pozimi je Filzmoos eno samo doživetje, kajti zasanjana gorska vasica ne očara le zaradi čudovite in nedotaknjene narave, temveč tudi zaradi svojih številnih možnosti za dejavnosti.

 


Poleti je Filzmoos obdan z gorami zvezne dežele Salzburg in tako idealna izhodiščna točka za pohodniški dopust v Avstriji. Cvetoče planine, sočno zelenje travnikov, tišina gori na vrhu vas bodo začarali. Tudi gorski kolesarji tu najdejo popolne ture zase. Lahko pa greste na izlet v prostočasni park v Filzmoosu (brezplačni vstop za goste apartmajskih hiš) z notranjimi in zunanjimi bazeni, otroškimi igrali, zunanjo plezalno steno in drugim. Pri tem lahko mnogo izletniških ciljev z mnogimi doživetji v Filzmoosu dosežete hitro in brez težav.